Visio

Kasvumanageri on Suomen halutuimpia kasvukumppaneita. Keskitymme pitkiin kumppanuussuhteisiin toimimalla puolueettomana kasvun asiantuntijana asiakasyritysten ja palveluntarjoajien välillä.

Maailma muuttuu koko ajan. Emme halua pelkästään auttaa asiakkaitamme pysymään muutoksessa mukana vaan haluamme auttaa heitä luomaan muutosta.

Kasvumanagerin verkostossa toimivat Suomen huippuosaajat jotka auttavat tekemään asiakkaan sanoista näkyviä.

Sitoutunut kumppani joka rakentaa menestystarinoita.”

Missio

Nostamme esiin suomalaista huippuosaamista; yrityselämän artisteja, tuotteita ja osaamista. Autamme asiakkaitamme menestymään. Tunnistamme kehittämisenpaikat ja vahvat kilpailuedut. Teemme yrityksen strategisesta kehittämisestä helppoa ja yksinkertaista.

Kasvuprosessi lähtee aina sisältä päin ja siksi Kasvumanagerin kehittämisen keskiössä ovat aina ihminen eivätkä työkalut. Autamme asiakkaitamme löytämään innostuksen oman toiminnan kehittämiseen ja fokusoimaan resurssit oikeisiin asioihin.

Kasvumanageri luo yrittäjyyden ekosysteemin joka mahdollistaa itsenäisille huippuasiantuntijoille ja -ammattilaisille toimimisen omien vahvuuksien parissa ajasta ja paikasta riippumattomasti.

Arvot

Kumppanuus

Yrityksen kehittäminen on aina prosessi ja siksi haluamme panostaa pitkiin kumppanuuksiin. Kuljemme asiakkaan rinnalla ja teemme tiivistä yhteistyötä niin pienten kuin suurtenkin tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tunne

Kasvun suurin voimavara on innostus. Haluamme innostua asiakkaan yrityksestä, ihmisistä ja yrityksen tuotteista. Innostus auttaa meitä tunnistamaan parhaat kilpailuedut ja tuomaan ne esiin.

Jokainen asiakassuhde on ihmissuhde ja siksi välitämme aidosti asiakkaidemme liiketoiminnasta. Haluamme, että tunne näkyy työssämme ja välittyy asiakkaidemme kaikkiin sidosryhmiin asti.

Luovuus

Uskallamme ajatella isosti ja sytymme kaikesta uudesta. Näemme asiakkaamme vahvuudet ja mahdollisuudet kristallin kirkkaana ja autamme tuomaan ne esiin.

Ruokimme luovuutta päivittäin. Emme kangistu kaavoihin vaan räjäytämme laatikot jotka rajoittavat ajattelua.

Yhdessä

Kukaan ei menesty yksin. Kukaan ei tiedä tai osaa kaikkea. Siksi toimimme ekosysteemissä jossa jokainen voi tehdä töitä omien vahvuuksien parissa. Yhdessä olemme enemmän.

Ekosysteemiä johtaa asiakas. Ekosysteemi on ainutlaatuinen mahdollisuus tarjota jokaisen asiakkaan prosessiin aina parhaat tekijät tarpeen mukaan. Ekosysteemi auttaa meitä pitämään organisaation kulurakenteen kevyenä ja se näkyy parhaiten asiakkaan laskulla.

Elinikäinen oppiminen

Maailma muuttuu kokoajan ja siksi haluamme haastaa myös omaa osaamista ja näkemyksiä. Etsimme jatkuvasti tietoa monipuolisista lähteistä ja verkostoista jotta voimme tuoda uusimman tiedon asiakkaidemme käyttöön.

Miten voimme auttaa sinun yritystä?