Yrityksen todellinen vahvuus ovat verkostossa ja yhteistyössä toisten yritysten kanssa. Kasvumanageri on löytänyt rinnalleen upeita ammattilaisia joiden kanssa olemme rakentaneet upeita kokonaisuuksia.

Kumppaneiden kanssa tuotettavat kokonaisuudet

  • Sähköistä! -valmennus tuotetaan yhteistyössä Warwicco Team Oy:n kanssa. Valmennus on sisällöltään osallistava ja siinä syvennytään sähköiseen liiketoimintaan tuotteistamisen, palvelumuotoilun ja markkinoinnin kautta. Lue lisää.
  • Minä, markkinointi ja myynti -koulutus tuotetaan yhteistyössä Trigenda Oy:n ja Salminen & Tikka yrityksen kanssa. Katso esite.
  • Raha – kuinka se saadaan riittämään -koulutuksessa kaiken keskiössä on budjetti. Paljonko kassassa on rahaa ja miten sen voi hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti? Koulutus tuotetaan yhteistyössä tilitoimisto Barikki Oy:n kanssa.

Hyvä strategia tarvitsee toimivan suunnitelman ja osaavia tekijöitä

Kasvumanagerin vahvuudet ovat kasvustrategian rakentamisessa markkinoinnin, viestinnän ja myynnin keinoin. Asiakkaat oppivat tunnistamaan omat vahvuutensa ja löytävät oman osaamisen kehittämisen kautta uutta paloa ja energiaa työhönsä. Kasvumanageri suosittelee mielellään tuon palon näkyväksi tekemiseen ison liudan suomalaisia ammattilaisia jotka ovat yrittäjiä itsekkin; graafikkoja, koodaajia, video- ja valokuvaajia, bloggareita, vloggareita, somistajia, tapahtumatuottajia, juontajia, piirtäjiä, somettajia, sisustajia, tilitoimistoja jne. jne. Kysy lisää.

Lue lisää Kasvumanagerin palveluista.