Asiakas aidosti keskiössä

Yleensä yritykset esittelevät nettisivulla ja esitteissä asiakkaansa (=referenssit), mutta asiakkaat eivät tiedä toisistaan mitään. Minä teen toisin. Koska myynti on jokaiselle yritykselle haaste, haluan auttaa. Rakennan asiakkaistani ja yhteistyökumppaneistani oman verkoston sillä jokainen heistä on toisilleen mahdollinen asiakas ja/tai yhteistyökumppani. Koska itse pääsen näkemään sen kaiken hyvän jota yritykset ja yrittäjät päivittäin tekevät, haluan käyttää tietoni asiakkaitteni hyväksi.

Eri alojen suloinen sekametelisoppa

Asiakkaani toimivat mitä erilaisimmilla aloilla niin B2C kuin B2B puolella. Pienimmät ovat yhden hengen yrityksiä ja suurimmat useamman toimipisteen yrityksiä joilla on tuhansia asiakasta. Toimintaa on niin paikallisesti, valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin.

Olemme tehneet mm. markkinointisuunnitelmia, uudistanut  rekrytointiprosessin sähköiseksi, luonut sähköisen eLearning alustan jolla perehdytetään uudet työntekijät alalle, suunnitellut ja toteuttanut sähköisen asiakastyytyväisyyskyselyn sekä -työtyytyväisyyskyselyn, suunnitellut kotisivuja, täsmentänyt hakukoneoptimointia, hoitanut Facebook-markkinointia, tehnyt uutiskirjeitä, rakentanut kumppaniverkostoa ja paljon muuta. Suunnitellut, sparrannut, opettanut ja toteuttanut.

Liity mukaan

Jos haluat osaksi Kasvumanagerin verkostoa niin aloitetaan yhteistyö. Kuinka voin auttaa?

Ota yhteyttä.


Verkoston voima

Asiakas- ja kumppaniverkoston lisäksi olen keräämässä yhteen jyvässeudun markkinointialan yksinyrittäjiä. Meitä on kasassa jo 17 huippuosaajaa (tilanne toukokuussa 2018) jotka haluamme auttaa suomalaisia yrityksiä näkymään ja kuulumaan paremmin. Emme ole toistemme kilpailijoita vaan yhdessä olemme enemmän. Markkinointi jää (ikävä kyllä) edelleenkin tuotekehityksen ja myynnin jalkoihin. Lue lisää täältä.

Joko katsoit palvelujani? Kuinka voin auttaa?