Asiakas aidosti keskiössä

Yleensä yritykset esittelevät nettisivulla ja esitteissä asiakkaansa (=referenssit), mutta asiakkaat eivät tiedä toisistaan mitään. Minä teen toisin. Koska myynti on jokaiselle yritykselle haaste, haluan auttaa. Rakennan asiakkaistani ja yhteistyökumppaneistani oman verkoston sillä jokainen heistä on toisilleen mahdollinen asiakas ja/tai yhteistyökumppani. Koska itse pääsen näkemään sen kaiken hyvän jota yritykset ja yrittäjät päivittäin tekevät, haluan käyttää tietoni asiakkaitteni hyväksi.

Eri alojen suloinen sekametelisoppa

Asiakkaani toimivat mitä erilaisimmilla aloilla niin B2C kuin B2B puolella. Pienimmät ovat yhden hengen yrityksiä ja suurimmat useamman toimipisteen yrityksiä joilla on tuhansia asiakasta. Toimintaa on niin paikallisesti, valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin. Kaikki he tekevät työtään viiltävällä ammattitaidolla josta vois syystä olla ylpeä.

Olemme tehneet yhdessä mm. markkinointisuunnitelmia, uudistaneet  rekrytointiprosessin sähköiseksi, luoneet sähköisen eLearning alustan jolla perehdytetään uudet työntekijät alalle, suunnitelleet ja toteuttaneet sähköisen asiakastyytyväisyyskyselyn sekä -työtyytyväisyyskyselyn, suunnitelleet kotisivuja, täsmentäneet hakukoneoptimointia, aktivoineet Facebook-näkyvyyttä, tehneet uutiskirjeitä, rakentaneet kumppaniverkostoa ja paljon muuta.

Liity mukaan

Jos haluat osaksi Kasvumanagerin verkostoa niin aloitetaan yhteistyö. Kuinka voin auttaa?

Ota yhteyttä.


Verkoston voima

Asiakas- ja kumppaniverkoston lisäksi olen keräämässä yhteen jyvässeudun markkinointialan yksinyrittäjiä. Meitä on kasassa jo 17 huippuosaajaa (tilanne toukokuussa 2018) jotka haluamme auttaa suomalaisia yrityksiä näkymään ja kuulumaan paremmin. Emme ole toistemme kilpailijoita vaan yhdessä olemme enemmän. Markkinointi jää (ikävä kyllä) edelleenkin tuotekehityksen ja myynnin jalkoihin. Lue lisää täältä.

Joko katsoit palvelujani? Kuinka voin auttaa?