Asiantuntija + Mentori + Duunari = Kasvumanageri®

Kasvumanageri® on niitä yrityksiä varten jotka haluavat tulla nähdyksi, pysyä muuttuvan maailman markkinoilla mukana, etsiä uusia asiakkaita ja pitää huolta nykyisistä asiakkuuksista. Ja nimenomaan niitä varten jotka etsivät rinnallaan kulkevaa markkinointi-ihmistä joka tarjoaa asiantuntijan tiedot, mentorin henkisen tuen ja duunarin työotteen.  Ihmisen joka katsoo asioita kokonaisuutena, tarttuu härkää sarvista, tekee mitä lupaa ja pysyy aikatauluissa.

Missioni on kaivaa esiin asiakkaan ydintavoitteet ja löytää sekä edulliset että tehokkaat keinot tavoitteiden saavuttamiseksi.

Ota yhteyttä niin aloitetaan keskustelut. Voit myös lukea lisää taustatietoja täältä.


Blogi ja asiakkaat

Blogitekstit syntyvät asiakkaiden kanssa käytyjen keskustelujen pohjalta ja ajankohtaisista puheenaiheista; kaikesta mitä näen ja kuulen.

Moni kysyy mitä Kasvumanageri tekee ja millaisia asiakkaita yrityksellä on. Asiakkaitteni organisaatioiden koot vaihtelevat yhdestä ihmisestä useamman sadan hengen yhteisöihin. Kaikilla heillä on sama muutoksen haaste; pitäisi näkyä paremmin. Koen, että harva pystyy siihen yksin ja siksi lähestys omaa asiakasajattelua uudella tavalla. Lue täältä lisää.


Vaikuttaminen ja verkostot

Olen mukana Jyväskylän Yrittäjien hallituksessa sekä yksi Keski-Suomen Uusyrityskeskuksen asiantuntijoista.

Lähdin myös kokoamaan yhteen jyvässeudun muita markkinointialan yksinyrittäjiä. Meitä on jo hieno 21 hengen porukka. Jos haluat mukaan, ota yhteyttä.


Joko katsoit millaisia palveluja tarjoan organisaatioille? Kuinka voin auttaa?


Rekisteri- ja tietosuojaseloste