Asiantuntija + Mentori + Duunari = Kasvumanageri®

Kasvumanageri® on niitä yrityksiä varten jotka haluavat tulla nähdyksi, pysyä muuttuvan maailman markkinoilla mukana, etsiä uusia asiakkaita ja pitää huolta nykyisistä asiakkuuksista. Ja nimenomaan niitä varten jotka etsivät rinnallaan kulkevaa markkinointi-ihmistä joka tarjoaa asiantuntijan tiedot, mentorin henkisen tuen ja duunarin työotteen.  Ihmisen joka katsoo asioita kokonaisuutena, tarttuu härkää sarvista, tekee mitä lupaa ja pysyy aikatauluissa.

Missioni on kaivaa esiin asiakkaan ydintavoitteet ja löytää sekä edulliset että tehokkaat keinot tavoitteiden saavuttamiseksi.

Ota yhteyttä niin aloitetaan keskustelut. Voit myös lukea lisää taustatietoja täältä.


Asiakkaat

Saan olla mukana hyvin erilaisten toimijoiden markkinoinnin kehittämistä.  Asiakkainani on erikokoisia ja ikäsiä yrityksiä eri aloilta, oppilaitoksia, seurakuntia, yhdistyksiä ja osuuskuntia. Kaikilla heillä on sama muutoksen haaste; toiminnan tehostaminen niin, että lopputuloksena on isompi kassavirta. Moni katsoo omaa toimintaa liian läheltä ja siksi ulkopuolisen näkemys auttaa viemään asioita eteenpäin. Lue täältä lisää.


Vaikuttaminen ja verkostot

Olen mukana Jyväskylän Yrittäjien hallituksessa sekä yksi Keski-Suomen Uusyrityskeskuksen asiantuntijoista.

Lähdin myös kokoamaan yhteen jyvässeudun muita markkinointialan yksinyrittäjiä. Meitä on jo hieno 27 hengen porukka. Jos haluat mukaan, ota yhteyttä.


Joko katsoit millaisia palveluja tarjoan organisaatioille? Kuinka voin auttaa?


Rekisteri- ja tietosuojaseloste