Kasvumanageri on olemassa niitä päättäjiä varten jotka haluavat kehittää oman yrityksen, yksikön, tiimin tai organisaation toimintaa sisältä ulospäin. Kiireisessä arjessa vaaditaan nopeita päätöksiä. Jos haluat pysyä muuttuvan maailman menossa mukana tarvitset pienen etu kenon, halun oppia uutta, rohkeutta katsoa asioita uudesta näkökulmasta ja sisua muuttaa omia toimintamalleja.

Kasvumanagerin vahvuudet

Kasvumanageri peilaa näkökulmia kaupallistamiseen valmentavan johtamisen otteella. Uteliaisuus myynnin, markkinoinnin ja viestinnän rooleihin kasvua tehtäessä antaa asiakkaille työkaluja toiminnan kehittämiseen. Oivalluttamiskyky on saanut asiakkailta paljon kiitosta. Uudet ideat ja kyky katso asioita laatikon ulkopuolelta ovat ehdottomasti Kasvumanagerin supervahvuuksia.

Työskentelytapa on keskusteleva. Toiminnan kehittämisen keskiössä on aina ihminen; nykyinen tai tuleva asiakas, työntekijä, tiimin jäsen, yhteistyökumppani jne. Kasvumanageri sitoutuu aidosti asiakkaan osaamisen kehittämiseen ja pyrkii antamaan uusia näkökulmia ja hyviksi todettuja käytänteitä eri aloilta. Tärkein arvo yhteistyössä on luottamus.

Kasvumanageri kohtauttaa ihmisiä. Vuosien aikana Kasvumanagerin verkostossa on syntynyt monta uutta asiakas- ja kumppanuussuhdetta.

Mitä asiakas saa?

Yhteistyömme avulla asiakas ymmärtää oman tuotteensa tai palvelunsa kaupallisen arvon. Miten erotutaan kilpailijoista, kuinka tavoitellaan oikeita asiakkaita, miten rakennetaan lisäarvon tuottavaa brändiä jne.

Lyhyen aikavälin tavoite on auttaa asiakasta tekemään oikeita päätöksiä jotka vievät kohti tavoitteita. Pitkän aikavälin tavoite on rakentaa kokonaisuus johon kuuluu sitoutuneet yhteistyökumppanit, osaava ja innostunut henkilökunta, ostohaluiset asiakkaat ja houkuttelevat tuotteet. Tuloksena syntyy onnellisempia ihmisiä ja sitä kautta enemmän kassavirtaa. Katso referenssejä täältä.

Ota yhteyttä niin kerron miten autamme sinua tunnistamaan kehittämisen paikat.