Asiantuntija + Mentori + Duunari = Kasvumanageri®

Kasvumanageri® on niitä yrityksiä varten jotka haluavat tulla nähdyksi, pysyä muuttuvan maailman markkinoilla mukana, etsiä uusia asiakkaita ja pitää huolta nykyisistä asiakkuuksista. Ja nimenomaan niitä varten jotka etsivät rinnallaan kulkevaa markkinointi-ihmistä joka tarjoaa asiantuntijan tiedot, mentorin henkisen tuen ja duunarin työotteen.  Ihmisen joka katsoo asioita kokonaisuutena, tarttuu härkää sarvista, tekee mitä lupaa ja pysyy aikatauluissa.

Missioni on kaivaa esiin asiakkaan ydintavoitteet ja löytää edulliset ja tehokkaat markkinointikeinot tavoitteiden saavuttamiseksi.

Ota yhteyttä niin aloitetaan keskustelut. Voit myös lukea lisää taustatietoja täältä.


Työ ja asiakkaat

Moni kysyy mitä Kasvumanageri tekee ja millaisia asiakkaita yrityksellä on. Moni blogiteksti syntyykin asiakkaiden kanssa käytyjen keskustelujen pohjalta ja ajankohtaisista puheenaiheista; kaikesta mitä näen ja kuulen.

Asiakasajattelua olen lähestynyt aavistuksen verran normaalista poikkeavalla tavalla. Lue täältä lisää.


Vaikuttaminen ja verkostot

Yrittäjänä minua kiinnostaa yritysten kehittäminen ja Jyväskylän elinkeinoelämä. Yrittäjät tarvitsevat omat verkostonsa ollakseen vahvoja ja saadakseen äänensä kuuluviin.

Siksi olen mukana Jyväskylän Yrittäjien hallituksessa sekä yksi Keski-Suomen Uusyrityskeskuksen asiantuntijoista. Lähdin myös kokoamaan yhteen jyvässeudun muita markkinointialan yksinyrittäjiä. Meitä on jo hieno 17 hengen porukka. Jos haluat mukaan, ota yhteyttä.


Rekisteri- ja tietosuojaseloste