Yli 20 vuoden kokemuksella

Kaikki tietävät kuinka kiireistä työelämä on. Muuttuvassa maailmassa organisaatioiden tulee pysyä kehityksessä mukana ja päätöksenteon tulee olla nopeaa. Jokainen päättäjä tarvitsee puolueettoman kanssa-ajattelijan päätöksenteon tueksi ja kasvustrategian rakentamiseksi.

Ihmiseltä ihmiselle

Kasvumanageri on tehnyt myynnin, markkinoinnin ja viestinnän töitä yli 20 vuotta. Paras vahvuus yrittäjyyteen tulee monipuolisista työtehtävistä markkinoinnin johtamisen, suunnittelun ja toteutuksen parissa. Kasvumanageri valmentaa asiakkaansa näkemään markkinoinnin yrityksen tehokkaimpana voimavarana.

Työelämä on muuttunut 2000-luvulla valtavasti. Muutosnopeus kiihtyy jatkuvasti ja tuo eri aloille painetta uusasiakashankinnassa, rekrytoinnissa, verkostojen rakentamisessa, tuotannon organisoinnissa. Jopa ostokäyttäytyminen muuttuu ja se luo osaltaan panetta tuotevalikoman uudistamiseen lähes jatkuvasti. Kaiken muutoksen keskellä Kasvumanageri muistuttaa aina, että kasvu lähtee ihmisistä. Organisaatioiden pitää löytyy oikeat verkostot, oikeat asiakkaat ja oikeat työntekijät. Kun yhtälöön liittää oikeat tuotteet niin lopputulos on jotain josta kirjoitetaan historian kirjaan.

Kuinka voin auttaa? Lue lisää tuotteista täältä!

Mikään ei muutu, jos mitään ei muuta. Ota yhteyttä!


Kasvumanageri todellakin lunasti lupauksensa vierellä kulkemisesta!

Hyvin nopeasti Outi löysi kehittämisen paikat yrityksestämme ja rakensimme juuri meitä palvelevan selkeän suunnitelman. Suunnitelma oli heti vietävissä käytännön toimenpiteiksi. Olemme saaneet asiantuntijuuden lisäksi paljon kannustusta ja yhdessä tekeminen on ollut innostavaa!”

Trigenda Oy, Salla Gummerus ja Heli Heino

Vastaa