Päättäjän kumppani

”Jokaiselle yritykselle löytyy kasvuun omat, organisaation tavoitteita tukevat keinot.”

Jokainen päättäjä tarvitsee ajattelunsa tueksi ulkopuolisen, puolueettoman kanssa-ajattelijan joka kysyy oikeita kysymyksiä ja haastaa ajattelua. Kasvumanagerin näkökulmat yrityksen kehittämiseen ovat markkinoinnin, myynnin ja viestinnän strategisista ja operatiivisista lähtökohdista. Yrityksen ja organisaation kasvustrategiaa lähdetään rakentamaan kumppanuuksien, myynnin, henkilöstön ja tuotteiden/palveluiden kautta. Yhteistyölle on yksi tavoite; saada lisää asiakkaita sidosryhmäyhteistyön, myynnin, outbound- ja inbound markkinoinnin ja erinomaisen asiakaskokemuksen kautta.

Hinta 520 €, 680 € tai 845 €/kk

Sopimusaika on 12 kuukautta koska kasvu on prosessi jossa asiat viedään oikeasti käytäntöön. Hintaan lisätään alv. 24 %.

Räätälöityyn Kasvumanagerin palveluun kuuluu:

  • Agenda. Lähdemme rakentamaan yritykselle kasvustrategiaa ja toiminnan kehittämiseen vuosikelloa; mitä pitää tehdä jotta tavoitteet saavutetaan? Vuoden kuluttua yrityksellä on valmis vuosikello jonka pohjalta voi lähteä jatkojalostamaan toimintaa.
  • Aivoriihi. Tapaamme säännöllisesti 6, 8 tai 10 kertaa vuoden aikana riippuen sopimuksesta. Mitä useammin tapaamme sitä syvemmälle pääsemme. Seuraamme tuloksia, katsomme missä on onnistuttu ja suunnittelemme miten jatketaan eteenpäin.
  • Ikioma ”markkinointivelho”. Panostan koko sydämestäni yrityksen toiminnan kokonaisvaltaiseen ja pitkäjänteiseen kehittämiseen. Annan puolueettoman ja täyden tuen päätöksen teossa. Neuvon ja ideoin kaikissa markkinointiin ja yrityksen kehittämiseen liittyvissä asioissa.
  • Henkilökohtainen muistuttaja. Yrittäjä voi keskittyä rauhassa yrityksen arjen pyörittämiseen. Seuraan aktiivisesti markkinoinnin trendejä ja tuon ne yrityksen käyttöön.
  • Säännöllinen yhteydenpito. Kasvu on joukkuelaji siksi yhteydenpito on tärkeää.
  • Kasvuhaluisten yrittäjien ja yhteisöjen verkosto. Kaikki verkostoni toimijat ovat toisilleen potentiaalisia asiakkaita ja/tai kumppaneita. Kohtautan heitä aktiivisesti keskenään.

Ota kaikki hyöty irti

Parhaan hyödyn saat jos olet itse päättävässä asemassa organisaatiossa ja sinulla on osaavia alaisia jotka tekevät operatiivisen toteutuksen. Jos sinulla ei ole tekijöitä omasta takaa niin voin suositella huippuammattilaisia omasta verkostostani.

Ota yhteyttä niin aloitetaan yhteistyö.


Jos tarvitset ideointi- ja suunnitteluapua kertaluontoisesti, katso workshop. Jos tarvitset isommalle porukalle ajatusten ravistelijaa niin katso koulutuspalvelut.

”Kasvumanageri on kyseenalaistanut, ehdottanut, ottanut kantaa, toteuttanut itse, opastanut ja välittänyt. Hän on etsinyt vastauksia, selvittänyt, miksi jokin ei ole toiminut halutulla tavalla ja samalla vahvistanut verkostojani.” Lue koko referenssi täältä.

Vastaa