Hanki oma Kasvumanageri

” Jokaisella työelämän päättäjällä pitäisi olla oma henkilökohtainen Kasvumanageri päätöksenteon tukena.”

Jokainen päättäjä tarvitsee ajattelunsa tueksi ulkopuolisen, puolueettoman kanssa-ajattelijan joka kysyy oikeita kysymyksiä ja haastaa ajattelua. Kasvumanagerin näkökulmat yrityksen kehittämiseen ovat strategisista lähtökohdista. Kasvustrategiaa lähdetään rakentamaan kumppanuuksien, asiakkaiden, henkilöstön ja tuotteiden/palveluiden kautta. Lopputuloksena on tyytyväiset asiakkaat, sitoutuneet yhteistyökumppanit, houkuttelevat tuotteet, innostunut henkilökunta ja isompi kassavirta.

Hinta alk. 390 €/kk

Sopimusaika on min. 12 kuukautta. Hintaan lisätään alv. 24 %.

Räätälöityyn palveluun kuuluu:

  • Aivoriihi. Tapaamme 4-8 kertaa vuoden aikana riippuen sopimuksesta. Mitä useammin tapaamme sitä syvemmälle pääsemme. Seuraamme tuloksia, katsomme missä on onnistuttu ja suunnittelemme miten jatketaan eteenpäin.
  • Agenda. Lähdemme rakentamaan kasvustrategiaa ja toiminnan kehittämiseen vuosikelloa. Miten käytetään resurssit (aika ja raha) tehokkaasi niin, että tavoitteet täyttyy?
  • Henkilökohtainen Kasvumanageri. Panostan koko sydämestäni yrityksen toiminnan kokonaisvaltaiseen ja pitkäjänteiseen kehittämiseen. Annan puolueettoman ja täyden tuen päätöksenteossa.
  • Henkilökohtainen tiedustelija. Sinä voit keskittyä rauhassa yrityksen, organisaation, tiimin tai projektin pyörittämiseen. Seuraan aktiivisesti mitä maailmalla ja alallasi tapahtuu ja tuon trendit päätöksenteon tueksi.
  • Säännöllinen yhteydenpito. Kasvu on joukkuelaji siksi yhteydenpito on tärkeää. Tapaamisten väleissä yhteyttä pidetään puhelimella ja sähköpostilla yms.
  • Kasvuhaluisten yrittäjien ja yhteisöjen verkosto. Kaikki laajan verkostoni toimijat ovat toisilleen potentiaalisia asiakkaita ja/tai kumppaneita. Kohtautan heitä aktiivisesti keskenään.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous.


Jos tarvitset isommalle porukalle ajatusten ravistelijaa niin katso koulutuspalvelut.

”Kasvumanageri on kyseenalaistanut, ehdottanut, ottanut kantaa, opastanut ja välittänyt. Hän on etsinyt vastauksia, selvittänyt, miksi jokin ei ole toiminut halutulla tavalla ja samalla vahvistanut verkostojani.”
– Nukula Oy, Hannele Levävaara

Vastaa