Workshop

Miten yritys saa parhaat yhteistyökumppanit, tyytyväiset asiakkaat, sitoutuneet työntekijät ja houkuttelevat tuotteet/palvelut? Workshop on yrityskohtainen ja räätälöity tapaaminen juuri sinun organisaation tilanteeseen. Saatat olla tilanteessa jossa omat ideat loppuu tai aika ei vain yksinkertaisesti riitä toiminnan arvioimiseen laatikon ulkopuolelta. Autan sinua näkemään missä yritys on nyt ja miten saatte tavoitteet täytettyä. Saat ajatuksia järjestykseen ja selkeät askelmerkit toiminnan kehittämiseen. Workshop sopii kaiken kokoisille ja ikäisille yrityksille ja organisaatioille. Kehittämisen näkökulma on vahvasti markkinoinnin , myynnin ja viestinnän suunnalta.

Varaa oma workshop minkä tavoite on saada sinut näkemään oma kasvustrategiasi. Lupaan, että sisältö ei ole kevyttä yläpilveä vaan saat uusia, konkreettisia ideoita ja ajatuksia siihen kuinka viedä organisaatiotasi eteenpäin.

  • Onko peruspalikat paikallaan? Vinkkejä markkinoinnin työkalujen, kanavien ja ohjelmien käyttöön. Materiaalit pitää olla kunnossa jotta markkinoinnista saadaan kaikki tehot irti. Kuka on asiakkaasi?
  • Onko asiakaspolku kunnossa? Toimiiko uusasiakashankinta? Miten asiakas tavoitetaan? Toimiiko myynti? Miten poistetaan ostamisen esteet? Hoidetaanko jälkimarkkinointi? Kuinka asiakas sitoutetaan?Kuinka saadaan asiakas suosittelemaan?
  • Miten saadaan parhaat yhteistyökumppanit?
  • Kuinka löydetään parhaat työntekijät ja sitoutetaan heidät
  • Onko tuotteet riittävän hyviä? Onko palvelumuotoilu kunnossa?

Hinta alk. 590 € + alv. 24 %. Hinta sisältää ennakkotehtävät, workshopin ja materiaalit.

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Tarvitsetko kanssa-ajattelijaa päätöksen teon tueksi pidemmäksi aikaa? Lue kumppanuudesta lisää täältä.


Kasvumanageri todellakin lunasti lupauksensa vierellä kulkemisesta ja yhdessä tekemisestä!

Hyvin nopeasti Outi löysi kehittämisen paikat yrityksemme markkinoinnissa ja rakensi juuri meitä palvelevan selkeän suunnitelman. Suunnitelma oli heti vietävissä käytännön toimenpiteiksi. Olemme saaneet asiantuntijuuden lisäksi paljon kannustusta ja yhdessä tekeminen on ollut innostavaa!”

Trigenda Oy, Salla Gummerus ja Heli Heino

Vastaa