Laukaan Talopalvelu Oy

”Olimme jo vuosia suunnitelleet uuden kuluttajapalvelun lanseeraamista, mutta emme tienneet mistä lähteä liikkeelle. Kasvumanageri oli helppo valinta koska saimme konseptoinnin ja kaupallistamisen Avaimet käteen -periaatteella. Aluksi lähdimme miettimään millaisia palveluja tarjoamme ja sen jälkeen lähdimme miettimään niiden lanseeraamista. Kasvumanageri piti lankoja käsissä alusta loppuun. Oma aika ja osaaminen ei olisi mitenkään riittänyt siihen kaikkeen.

Saimme tietää Kasvumanagerista suosittelujen kautta ja luottamus syntyi heti ensimmäisessä puhelinkeskustelussa. Kasvumanagerilla oli valmiina projektissa tarvittavat kumppanit joten projektiryhmä oli nopeasti tiedossa ja pääsimme heti töihin.

Suosittelemme lämpimästi Kasvumanageria kumppaniksi yrityksille jotka lähtevät viemään uusia tuotteita uusille markkinoille. Kasvumanagerilla on verkostossa taitavat tekijät valmiina ja työt etenevät aikataulussa.
Asiakas voi luottaa projektin etenemiseen ja sillä aikaa keskittyä muihin asioihin.”

Tanja Noronen

Laukaan Talopalvelut Oy

Laukaan Talopalveluiden projektissa oli mukana huipputiimi jonka kanssa luotiin uusi OmaTupa -konsepti kuluttaja-asiakkaille. Konseptoinnin pohjatyöhön osallistettiin asiakkaita ja yrityksen henkilökuntaa jotta uusi palvelu saadaan luotua alusta lähtien tarvelähtöisesti. Kun uusi tuote oli saatu mallinnettua niin lähettiin työstämään kaupallista uuden tiimin kanssa. Mukana oli valokuvaaja, videokuvaaja, graafikko, kotisivujen tekijä, sisällöntuottaja, painotalo ja tietysti leipomo.

Vastaa