Älä ole yksin

Kaikki tietävät kuinka kiireistä työelämä on. Muuttuvassa maailmassa organisaatioiden tulee pysyä kehityksessä mukana ja päätöksenteon tulee olla nopeaa. Jokainen päättäjä tarvitsee puolueettoman kanssa-ajattelijan päätöksenteon tueksi ja kasvustrategian rakentamiseksi.

On ihan ok pyytää apua

Kukaan ei ole kaikkien alojen asiantuntija. Siksi on järkevää hyödyntää eri alojen asiantuntijoita suunnittelun ja päätöksenteon tukena. Jokaisen päättäjän tulisi resurssoida itselleen ulkopuolisen asiantuntijan tuki projektin, tiimin, organisaation tai yrityksen kehittämisen tueksi. Asiantuntija joka katsoo asioita uudesta näkökulmasta, haastaa ajattelua hyvillä kysymyksillä ja tuo parhaita käytänteitä muilta toimialoilta päätöksenteon tueksi.

Avoin ja luottamuksellinen dialogi, säännölliset tapaamiset ja yhteydenpito auttaa näkemään asiat laatikon ulkopuolelta.

Näkökulmia päätöksen teon tueksi:

  • Henkilöstön kehittäminen ja sitouttaminen
  • Oppivan organisaation rakentaminen
  • Tunnettuuden ja brändin rakentaminen
  • Myynnin kehittäminen
  • Palvelumuotoilu ja tuotekehitys kasvun tukena
  • Kumppaniverkoston rakentaminen ja hyödyntäminen kasvussa

Kaipaatko uusia ideoita, haluatko ravistella omaa ajattelua ja katsoa tulevaisuuteen ennakkoluulottomasti uudesta näkökulmasta? Lue lisää Strategiapäivästä.

Haluatko aidon ja ajatteluasi haastavan markkinoinnin, viestinnän ja myynnin ammattilaisen oman johtamistyön tueksi? Lue lisää Oma Kasvumanageri -palvelusta.

Mikään ei muutu, jos mitään ei muuta. Ota yhteyttä!


Kasvumanageri todellakin lunasti lupauksensa vierellä kulkemisesta!

Hyvin nopeasti Outi löysi kehittämisen paikat yrityksestämme ja rakensimme juuri meitä palvelevan selkeän suunnitelman. Suunnitelma oli heti vietävissä käytännön toimenpiteiksi. Olemme saaneet asiantuntijuuden lisäksi paljon kannustusta ja yhdessä tekeminen on ollut innostavaa!”

Trigenda Oy, Salla Gummerus ja Heli Heino

Vastaa