Onko suunta hukassa? Tuntuuko ettei markkinoinnille ole aikaa tai osaamista? Oletko liian kauan katsonut asioita liian läheltä?

Oma markkinointipäällikkö -palvelu tähtää pitkäaikaiseen kumppanuuteen (12 kk) jossa sinä voit keskittyä omiin vahvuuksiin ja minä huolehdin markkinoinnista. Tekeminen on harkittua, tavoitteellista, suunniteltua ja tehokasta. Yhdessä asetetut tavoitteet määrittelevät tekemisen suunnan.

Hinta alk. 369 €/kk (+ alv. 24 %)

Sopimusaika 12 kk. Kesäkaudella yksi kuukausi 0 €.

TÄMÄN SAAT:

  • Aloituspalaveri jossa kartoitetaan tavoitteet ja markkinoinnin nykytilanne
  • Yhteinen suunnittelupalaveri 1 krt/kk
  • Viikkokohtainen markkinointisuunnitelma koko vuodelle (Q1-Q4) jota seurataan ja täydennetään kuukausittain
  • Asiakassegmentointi kuntoon
  • Markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijatuki sekä ohjelmien ja markkinointikanavien käyttötuki arkisin klo 8-16

Palveluun kuuluu aina:

  • Ikioma ”markkinointivelho”. Panostan koko sydämestäni yrityksesi markkinoinnin pitkäjänteiseen kehittämiseen, annan puolueettoman ja täyden tuen päätöksen teossa. Neuvon ja autan kaikissa markkinointiin liittyvissä asioissa.
  • Pohjaton ideapankki. Sen voin luvata, että ideat ei  lopu kesken. Voit valita parhaat päältä.
  • Henkilökohtainen muistuttaja. Sinä voit keskittää ajatuksesi muualle, kun minä pidän huolen aikatauluista.
  • Säännöllinen yhteydenpito. Markkinointi on joukkuelaji siksi yhteydenpito on tärkeää. Seurataan tuloksia, onko tavoitteet saavutettu, katsotaan missä ollaan onnistuttu ja suunnitellaan miten jatketaan eteenpäin.
  • Kasvuhaluisten yrittäjien verkosto. Minun verkostoni on sinun verkostoasi ja kaikki asiakkaani ovat toisilleen potentiaalisia asiakkaita. Siksi jaan mielelläni asiakkaideni ilosanomaa eteenpäin. Järjestän asiakkailleni kerran vuodessa rennon verkostoitumistilaisuuden.

Testaa ilman riskiä

Kasvumanageri testaa ilman riskiä

* Varaa 2 tunnin sparrausaika niin koet itse miltä ideani, ajatukseni ja osaamiseni vaikuttaa. Tuottoisan ja pitkäjänteisen yhteistyön edellytys on, että henkilökemiat menevät yhteen. Hinta 199 € + alv. 24 %. Varaa aika heti.

 

Ota yhteyttä niin mietitään sinun yritykselle sopiva paketti!


”Kasvumanageri on sukeltanut yritykseni syvyyksiin, tonkinut, kysellyt, kyseenalaistanut, ehdottanut, ottanut kantaa, toteuttanut itse, opastanut ja välittänyt. Hän on etsinyt vastauksia, selvittänyt, miksi jokin ei ole toiminut halutulla tavalla ja samalla vahvistanut verkostojani.” Lue koko referenssi täältä.

Nukula Oy

Hannele Levävaara

Joko katsoit muita palvelujani? Kuinka voin auttaa?