Onko suunta hukassa? Tuntuuko ettei markkinoinnille ole aikaa tai kiinnostusta? Oletko liian kauan katsonut asioita liian läheltä?

Oma markkinointipäällikkö -palvelu tähtää pitkäaikaiseen kumppanuuteen jossa sinä voit keskittyä omiin vahvuuksiin ja minä huolehdin markkinoinnista. Tekeminen on harkittua, tavoitteellista, suunniteltua ja tehokasta. Yhdessä asetetut tavoitteet määrittelevät tekemisen suunnan.

Henkilökohtaista apua sekä strategiseen suunnitteluun että operaatiiviseen toteuttamiseen

Hinta alk. 340 €/kk (+ alv.).

Palveluun kuuluu aina:

  • Ikioma ”markkinointivelho”. Panostan koko sydämestäni yrityksesi markkinoinnin pitkäjänteiseen kehittämiseen, annan puolueettoman ja täyden tuen päätöksen teossa, neuvon, ideoin ja autan kaikissa markkinointiin liittyvissä asioissa.
  • Henkilökohtainen muistuttaja. Sinä voit keskittää ajatuksesi muualle, kun minä pidän huolen aikatauluista.
  • Säännöllinen yhteydenpito. Markkinointi on joukkuelaji siksi yhteydenpito on tärkeää. Seurataan tuloksia, onko tavoitteet saavutettu, katsotaan missä ollaan onnistuttu ja suunnitellaan miten jatketaan eteenpäin.
  • Kasvuhaluisten yrittäjien verkosto. Minun verkostoni on sinun verkostoasi ja kaikki asiakkaani ovat toisilleen potentiaalisia asiakkaita. Siksi jaan mielelläni asiakkaideni ilosanomaa eteenpäin.

Testaa ilman riskiä

Kasvumanageri testaa ilman riskiä

* Varaa 2 tunnin sparrausaika niin koet itse miltä ideani, ajatukseni ja osaamiseni vaikuttaa. Tuottoisan ja pitkäjänteisen yhteistyön edellytys on, että henkilökemiat menevät yhteen. Hinta 199 € + alv. 24 %. Varaa aika heti.

 

Ota yhteyttä niin mietitään sinun yritykselle sopiva paketti!


”Kasvumanageri on sukeltanut yritykseni syvyyksiin, tonkinut, kysellyt, kyseenalaistanut, ehdottanut, ottanut kantaa, toteuttanut itse, opastanut ja välittänyt. Hän on etsinyt vastauksia, selvittänyt, miksi jokin ei ole toiminut halutulla tavalla ja samalla vahvistanut verkostojani.” Lue koko referenssi täältä.

Nukula Oy

Hannele Levävaara

Joko katsoit muita palvelujani? Kuinka voin auttaa?