” Jokaisella työelämän päättäjällä pitäisi olla oma henkilökohtainen Kasvumanageri päätöksenteon tukena.”

Jokainen päättäjä tarvitsee ajattelunsa tueksi ulkopuolisen, puolueettoman kanssa-ajattelijan joka kysyy oikeita kysymyksiä ja haastaa ajattelua. Kasvumanagerin näkökulmat yrityksen kehittämiseen ovat strategisista lähtökohdista. Kasvustrategiaa lähdetään rakentamaan kumppanuuksien, asiakkaiden, henkilöstön ja tuotteiden/palveluiden kautta. Lopputuloksena on tyytyväiset asiakkaat, sitoutuneet yhteistyökumppanit, houkuttelevat tuotteet, innostunut henkilökunta ja isompi kassavirta. Lue lisää.

Hinta alk. 390 €/kk

Sopimusaika on min. 12 kuukautta. Hintaan lisätään alv. 24 %.

Räätälöityyn palveluun kuuluu:

  • Aivoriihi. Tapaamme 4-8 kertaa vuoden aikana riippuen sopimuksesta. Mitä useammin tapaamme sitä syvemmälle pääsemme. Seuraamme tuloksia, katsomme missä on onnistuttu ja suunnittelemme miten jatketaan eteenpäin.
  • Agenda. Lähdemme rakentamaan kasvustrategiaa ja toiminnan kehittämiseen vuosikelloa. Miten käytetään resurssit (aika ja raha) tehokkaasi niin, että tavoitteet täyttyy?
  • Henkilökohtainen Kasvumanageri. Panostan koko sydämestäni yrityksen toiminnan kokonaisvaltaiseen ja pitkäjänteiseen kehittämiseen. Annan puolueettoman ja täyden tuen päätöksenteossa.
  • Henkilökohtainen tiedustelija. Sinä voit keskittyä rauhassa yrityksen, organisaation, tiimin tai projektin pyörittämiseen. Seuraan aktiivisesti mitä maailmalla ja alallasi tapahtuu ja tuon trendit päätöksenteon tueksi.
  • Säännöllinen yhteydenpito. Kasvu on joukkuelaji siksi yhteydenpito on tärkeää. Tapaamisten väleissä yhteyttä pidetään puhelimella ja sähköpostilla yms.
  • Kasvuhaluisten yrittäjien ja yhteisöjen verkosto. Kaikki laajan verkostoni toimijat ovat toisilleen potentiaalisia asiakkaita ja/tai kumppaneita. Kohtautan heitä aktiivisesti keskenään.