”Kasvu on prosessi jossa hyvät tulokset vaativat rohkeita päätöksiä ja paljon tekoja. Siksi jokaisen toimitusjohtajan ja yrittäjän tulisi koota ympärilleen kasvutiimi jonka kanssa voi rakentaa menestystarinaa yhdessä.”

Miten menestystarina syntyy

Hyvä tuote ei riitä. Tavoitteet vaativat toteutuakseen rautaisen strategian ja kustannustehokkaan suunnitelman. Kasvumanagerin vahvuus on pitkässä käytönnön kokemuksessa myynnin ja markkinoinnin parissa. Ajattelua haastavat kysymykset auttavat asiakasta näkemään oman yrityksen ja toimialan uusin silmin. Kasvumanagerin ja asiakkaan verkosto on tärkeässä roolissa sillä eri sidosryhmät ovat avainasemassa menestystarinan rakentamisessa.

Miksi

Maailma ympärillä muuttuu ja se heijastuu monella tavalla eri aloille ja yrityksiin. Kasvumanageri työskentelee yritysten kanssa jotka haluavat pysyä muuttuvan maailman menossa mukana. Kasvumanageri antaa toimitusjohtajalle/yrittäjälle markkinoinnin, viestinnän ja myynnin työkaluja muutoksen johtamiseen. Yhteistyön tavoitteena on rakentaa asiakkaalle oma kasvutiimi jonka kanssa hän voi toimia sujuvasti aina jatkossa.

Mitä vuosisopimus maksaa

Muutos on aina prosessi. Siksi parhaaseen lopputulokseen päästään, kun yhteistyö kestää vuoden ja pidempään. Voit itse valita tapaamisten määrän sen mukaan missä vaiheessa kasvua olet.

PakettiHinta* Kenelle?
Kasvun aloittajat630 €/kkKaikille jotka ovat oman kasvupolkunsa alussa ja tarvitsevat tiivistä yhteistyötä muutoksen aloittamiseen.

Sisältää yhteensä kahdeksan tapaamista 12 kuukauden aikana.
Kasvun kehittäjät495 €/kkKaikille jotka ovat saaneet kasvun hyvään alkuun, mutta haluavat lyödä lisää vetää kiukaalle.

Sisältää yhteensä kuusi tapaamista 12 kuukauden aikana.
Kasvun ylläpitäjät370 €/kkKaikille jotka ovat hyvässä kasvuvauhdissa, mutta haluavat varmistaa, että pysyvät kärryillä liike-elämän muutoksista. Yrityksille jotka luovat trendejä.

Sisältää yhteensä neljä tapaamista 12 kuukauden aikana.

*Hinta per kuukausi. Sopimusaika 12 kk. Hintoihin lisätään alv. 24 %. Laskutus sovittavissa 1-6 erässä.

Räätälöityyn palveluun kuuluu:

  • Tapaamiset jotka pidetään 4-8 kertaa vuodessa sopimuksesta riippuen. Mitä useammin pysähdymme ideoimaan, sitä syvemmälle pääsemme. Seuraamme tuloksia, katsomme missä on onnistuttu ja suunnittelemme miten jatketaan eteenpäin. Palaverit pidetään joko verkon kautta Zoomissa tai asiakkaan luona.
  • Et ole yksin sillä yhteistyön tavoitteena on rakentaa sinulle oma kasvutiimi jotta pärjäät senkin jälkeen kun sopimus loppuu.
  • Kasvustrategian laatiminen tavoitteiden pohjalta. Tuloksia seurataan tiiviisti.
  • Oma Kasvumanageri. Panostan koko sydämestäni yrityksen/projektin/hankkeen kokonaisvaltaiseen ja pitkäjänteiseen kehittämiseen. Annan puolueettoman tuen päätöksen tekoon ja 20 vuoden aikana kerääntyneen osaamisen kasvun suunnitteluun.
  • Henkilökohtainen tiedustelija. Sinä voit keskittyä rauhassa yrityksen, organisaation, tiimin tai projektin pyörittämiseen. Seuraan aktiivisesti mitä maailmalla tapahtuu ja tuon trendit päätöksenteon tueksi.
  • Kasvuhaluisten yrittäjien ja yhteisöjen verkosto. Kaikki laajan verkostoni toimijat ovat toisilleen potentiaalisia asiakkaita ja/tai kumppaneita. Kohtautan heitä aktiivisesti keskenään.
Kasvumanagerin asiakkaat ovat monipuolisesti kaikilta aloilta. B2B, B2G ja B2C yrityksiä. Pienimmät asiakkaat ovat yksinyrittäjiä ja isoimmat asiakkaat kansainvälisesti toimivia suuryrityksiä.

Jos haluat ideoita ja uusia näkökulmia kertaluonteisesti niin lue lisää Brändipäivästä.

Kasvumanageri toimii laajassa kumppaniverkostossa jossa jokaisella on omat vahvuudet. Lue täältä lisää.