”Harva meistä on kaikkien alojen asiantuntija. Siksi jokaisen päättäjän, työryhmät ja tiimin tulee koota ympärilleen eri alojen asiantuntijoita joita hyödynnetään päätöksenteon tukena menestystarinan rakentamisessa.”

Kenelle

Kiinnitä Kasvumanageri jäseneksi ohjausryhmään, projektitiimiin, tuotekehitysryhmään, yrityksen hallitukseen jne. Kasvumanageri sopii ryhmään joka tarvitsee kaupallista näkökulmaa yhteen tiettyyn projektiin, hankkeeseen tai muuten määräajaksi.

Kasvumanageri sopii myös kumppaniksi heille jotka kehittävät jatkuvasti oman yrityksen, yksikön tai organisaation toimintaa. Heille jotka haluavat uusia kaupallisia näkökulmia päätöksen teon tueksi ja toiminnan kehittämiseen.

Jos haluat ideoita ja uusia näkökulmia kertaluonteisesti niin lue lisää Oivalluttajasta.


Mitä maksaa?

Projektihinta alk. 3200 €/projekti TAI vuosisopimus alk. 390 €/kk. Hintoihin lisätään alv. 24 %. Kysy lisää.

Räätälöityyn palveluun kuuluu:

  • Aivoriihi. Tapaamme 4-8 kertaa riippuen sopimuksesta. Mitä useammin tapaamme sitä syvemmälle pääsemme. Seuraamme tuloksia, katsomme missä on onnistuttu ja suunnittelemme miten jatketaan eteenpäin.
  • Oma Kasvumanageri. Panostan koko sydämestäni yrityksen/projektin/hankkeen kokonaisvaltaiseen ja pitkäjänteiseen kehittämiseen. Annan puolueettoman ja täyden tuen suunnitteluun ja päätöksen tekoon.
  • Henkilökohtainen tiedustelija. Sinä voit keskittyä rauhassa yrityksen, organisaation, tiimin tai projektin pyörittämiseen. Seuraan aktiivisesti mitä maailmalla ja alallasi tapahtuu ja tuon trendit päätöksenteon tueksi.
  • Kasvuhaluisten yrittäjien ja yhteisöjen verkosto. Kaikki laajan verkostoni toimijat ovat toisilleen potentiaalisia asiakkaita ja/tai kumppaneita. Kohtautan heitä aktiivisesti keskenään.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!