”Jokainen meistä on oman alansa asiantuntija, mutta harva on kaikkien alojen asiantuntija. Siksi jokaisen toimitusjohtajan ja yrittäjän tulisi koota ympärilleen eri alojen asiantuntijoita joita voi hyödyntään päätöksenteon tukena menestystarinan rakentamisessa.”

Miten menestystarina syntyy

Kasvumanagerin vahvuus on tavassa työskennellä valmentavalla otteella. Ajattelua haastavat kysymykset auttavat asiakasta näkemään oman yrityksen ja toimialan uusin silmin. Kasvumanagerin ja asiakkaan verkosto on tärkeässä roolissa sillä eri sidosryhmät ovat avainasemassa menestystarinan rakentamisessa.

Kenelle

Maailma ympärillä muuttuu ja se heijastuu monella tavalla eri aloille ja yrityksiin. Kasvumanageri työskentelee yritysten kanssa jotka haluavat pysyä muuttuvan maailman menossa mukana. Kasvumanageri antaa toimitusjohtajalle/yrittäjälle markkinoinnin, viestinnän ja myynnin työkaluja muutoksen johtamiseen.

Muutos on aina prosessi. Parhaaseen lopputulokseen päästään, kun yhteistyö kestää vähintään vuoden.

Hinta

Hintaesimerkki: Vuoden mittainen kehittämisyhteistyö jonka aikana 6 tapaamista 495 €/kk (yht. 5940 € vuodessa). Hintoihin lisätään alv. 24 %. Kysy tarjous.

Räätälöityyn palveluun kuuluu:

  • Aivoriihi. Tapaamme 4-8 kertaa vuodessa tarpeesta riippuen. Mitä useammin tapaamme sitä syvemmälle pääsemme. Seuraamme tuloksia, katsomme missä on onnistuttu ja suunnittelemme miten jatketaan eteenpäin.
  • Kasvustrategian laatiminen tavoitteiden pohjalta ja tulosten seuraaminen.
  • Oma Kasvumanageri. Panostan koko sydämestäni yrityksen/projektin/hankkeen kokonaisvaltaiseen ja pitkäjänteiseen kehittämiseen. Annan puolueettoman ja täyden tuen suunnitteluun ja päätöksen tekoon.
  • Henkilökohtainen tiedustelija. Sinä voit keskittyä rauhassa yrityksen, organisaation, tiimin tai projektin pyörittämiseen. Seuraan aktiivisesti mitä maailmalla ja alallasi tapahtuu ja tuon trendit päätöksenteon tueksi.
  • Kasvuhaluisten yrittäjien ja yhteisöjen verkosto. Kaikki laajan verkostoni toimijat ovat toisilleen potentiaalisia asiakkaita ja/tai kumppaneita. Kohtautan heitä aktiivisesti keskenään.

Jos haluat ideoita ja uusia näkökulmia kertaluonteisesti niin lue lisää Strategiapäivästä.