”Jokainen meistä on oman alansa asiantuntija, mutta harva on kaikkien alojen asiantuntija. Siksi jokaisen toimitusjohtajan ja yrittäjän tulisi koota ympärilleen eri alojen asiantuntijoita joita voi hyödyntään päätöksenteon tukena menestystarinan rakentamisessa.”

Miten menestystarina syntyy

Kasvumanagerin vahvuus on tavassa työskennellä valmentavalla otteella. Ajattelua haastavat kysymykset auttavat asiakasta näkemään oman yrityksen ja toimialan uusin silmin. Kasvumanagerin ja asiakkaan verkosto on tärkeässä roolissa sillä eri sidosryhmät ovat avainasemassa menestystarinan rakentamisessa.

Kenelle

Maailma ympärillä muuttuu ja se heijastuu monella tavalla eri aloille ja yrityksiin. Kasvumanageri työskentelee yritysten kanssa jotka haluavat pysyä muuttuvan maailman menossa mukana. Kasvumanageri antaa toimitusjohtajalle/yrittäjälle markkinoinnin, viestinnän ja myynnin työkaluja muutoksen johtamiseen.

Muutos on aina prosessi. Siksi parhaaseen lopputulokseen päästään, kun yhteistyö kestää vuoden ja pidempään. Voit itse valita tapaamisten määrän sen mukaan kuinka isosta muutoksesta on kysymys.

Mitä maksaa

Palaverien
lukumäärä sopimusaikana
Hinta* Kenelle?
1115 €/kkKaikille jotka haluavat pysyä muuttuvan maailman mukana.
2208 €/kkKaikille jotka haluavat pysyä muuttuvassa maailmassa mukana ja ovat valmiita itse muuttumaan maailman mukana.
4390 €/kkKaikille joilla on selvä haaste ja halu ratkaista se.
6550 €/kkKaikille jotka haluavat lähteä luomaan omanlaista näkyvyyttä ja ottaa kaikki keinot käyttöön.
8690 €/kkKaikille joilla on isot tavoitteet, tarve verkostoitua ja jotka kaipaavat tiivistä yhteistyötä. Kaikille jotka haluavat muuttaa maailmaa.

*Sopimusaika 12 kk. Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Räätälöityyn palveluun kuuluu:

  • Palaverit jotka pidetään 1-8 kertaa vuodessa sopimuksesta riippuen. Mitä useammin pysähdymme ideoimaan, sitä syvemmälle pääsemme. Seuraamme tuloksia, katsomme missä on onnistuttu ja suunnittelemme miten jatketaan eteenpäin. Palaverit pidetään joko verkon kautta tai asiakkaan luona.
  • Et ole yksin sillä palaverien lisäksi yhteyttä pidetään puhelimitse ja sähköpostilla vuoden aikana kuukausittain.
  • Kasvustrategian laatiminen tavoitteiden pohjalta. Tuloksia seurataan tiiviisti.
  • Oma Kasvumanageri. Panostan koko sydämestäni yrityksen/projektin/hankkeen kokonaisvaltaiseen ja pitkäjänteiseen kehittämiseen. Annan puolueettoman ja täyden tuen suunnitteluun ja päätöksen tekoon.
  • Henkilökohtainen tiedustelija. Sinä voit keskittyä rauhassa yrityksen, organisaation, tiimin tai projektin pyörittämiseen. Seuraan aktiivisesti mitä maailmalla ja alallasi tapahtuu ja tuon trendit päätöksenteon tueksi.
  • Kasvuhaluisten yrittäjien ja yhteisöjen verkosto. Kaikki laajan verkostoni toimijat ovat toisilleen potentiaalisia asiakkaita ja/tai kumppaneita. Kohtautan heitä aktiivisesti keskenään.

Jos haluat ideoita ja uusia näkökulmia kertaluonteisesti niin lue lisää Strategiapäivästä.