”Kasvu on prosessi jossa hyvät tulokset vaativat rohkeita päätöksiä. Siksi jokaisen toimitusjohtajan ja yrittäjän tulisi koota ympärilleen eri alojen asiantuntijoita joita voi hyödyntään päätöksenteon tukena menestystarinan rakentamisessa.”

Miten menestystarina syntyy

Hyvä tuote ei riitä. Tavoitteet vaativat toteutuakseen rautaisen strategian ja kustannustehokkaan suunnitelman. Kasvumanagerin vahvuus on tavassa työskennellä valmentavalla otteella. Ajattelua haastavat kysymykset auttavat asiakasta näkemään oman yrityksen ja toimialan uusin silmin. Kasvumanagerin ja asiakkaan verkosto on tärkeässä roolissa sillä eri sidosryhmät ovat avainasemassa menestystarinan rakentamisessa.

Kenelle

Maailma ympärillä muuttuu ja se heijastuu monella tavalla eri aloille ja yrityksiin. Kasvumanageri työskentelee yritysten kanssa jotka haluavat pysyä muuttuvan maailman menossa mukana. Kasvumanageri antaa toimitusjohtajalle/yrittäjälle markkinoinnin, viestinnän ja myynnin työkaluja muutoksen johtamiseen.

Muutos on aina prosessi. Siksi parhaaseen lopputulokseen päästään, kun yhteistyö kestää vuoden ja pidempään. Voit itse valita tapaamisten määrän sen mukaan kuinka isosta muutoksesta on kysymys.

Mitä vuosisopimus maksaa

Yhteistyö aloitetaan aina Brändipäivällä jossa luodaan pohja vuoden yhteistyölle. Brändipäivässä selvitetään missä ollaan nyt, mitkä ovat tavoitteet, määritellään strategia ja laaditaan suunnitelma. Valitse lisäksi haluamasi kehitystapaamisten lukumäärä vuoden ajaksi.

Hinta* Kenelle?
225 €/kkKaikille jotka haluavat tietää missä nyt menevät, mitä pitää tehdä ja toivovat, että joku potkii persuuksille suunnitelmien jalkauttamiseksi.

Sisältää kaksi tapaamista 12 kuukauden aikana ja säännöllisen yhteydenpidon.
490 €/kkKaikille jotka haluavat pysyä muuttuvassa maailmassa mukana ja ovat valmiita tekemään isosti töitä pysyäkseen muutoksessa mukana.

Sisältää neljä tapaamista 12 kuukauden aikana ja säännöllisen yhteydenpidon.
650 €/kkKaikille joilla on isot tavoitteet, tarve verkostoitua ja jotka kaipaavat tiivistä yhteistyötä muutoksen keskellä. Kaikille jotka haluavat muuttaa maailmaa.

Sisältää kuusi tapaamista 12 kuukauden aikana ja säännöllisen yhteydenpidon.
+ 100 €/tunti tarvittaessa lisäneuvonta puhelimitse tai sähköpostilla. Minimiveloitus puolituntia. Laskutuslisä 5 €.

*Hinta per kuukausi. Sopimusaika 12 kk. Hintoihin lisätään alv. 24 %. Laskutus sovittavissa 1-6 erässä. Laskutuslisä 5 €.

Hintaesimerkki: Saat Kasvumanagerin 20 vuoden aikana keräämän osaamisen, tiedot, ideat ja verkostot vuodeksi organisaatiosi kehittämisen tueksi. Vuosi sisältää Brändipäivän ja 3 kehitystapaamista joissa seurataan tuloksia ja tehdään uusia suunnitelmia. Hinta vain 490 €/kk.

Räätälöityyn palveluun kuuluu:

  • Brändipäivä jolla yhteistyö aloitetaan.
  • Tapaamiset jotka pidetään 1-5 kertaa vuodessa sopimuksesta riippuen. Mitä useammin pysähdymme ideoimaan, sitä syvemmälle pääsemme. Seuraamme tuloksia, katsomme missä on onnistuttu ja suunnittelemme miten jatketaan eteenpäin. Palaverit pidetään joko verkon kautta tai asiakkaan luona.
  • Et ole yksin sillä voit soittaa ja laittaa sähköpostia aina kun haluat.
  • Kasvustrategian laatiminen tavoitteiden pohjalta. Tuloksia seurataan tiiviisti.
  • Oma Kasvumanageri. Panostan koko sydämestäni yrityksen/projektin/hankkeen kokonaisvaltaiseen ja pitkäjänteiseen kehittämiseen. Annan puolueettoman ja 20 vuoden aikana kerääntyneen osaamisen kasvun suunnitteluun ja ajattelun tueksi.
  • Henkilökohtainen tiedustelija. Sinä voit keskittyä rauhassa yrityksen, organisaation, tiimin tai projektin pyörittämiseen. Seuraan aktiivisesti mitä maailmalla ja alallasi tapahtuu ja tuon trendit päätöksenteon tueksi.
  • Kasvuhaluisten yrittäjien ja yhteisöjen verkosto. Kaikki laajan verkostoni toimijat ovat toisilleen potentiaalisia asiakkaita ja/tai kumppaneita. Kohtautan heitä aktiivisesti keskenään.
Kasvumanagerin asiakkaat ovat monipuolisesti kaikilta aloilta. Pienimmät asiakkaat ovat hyvin paikallisesti toimivia yksinyrittäjiä ja isoimmat asiakkaat kansainvälisesti toimivia suuryrityksiä.

Jos haluat ideoita ja uusia näkökulmia kertaluonteisesti niin lue lisää Brändipäivästä.