Missä sinä, yrityksesi, tiimisi tai organisaatiosi on viiden vuoden päästä? Teetkö nyt niitä asioita jotka vievät sinut perille? Aika ajoin tekee hyvää astua ulos omasta laatikosta ja katsoa asioita uudesta näkökulmasta. Minun tavoite on haastaa ajattelua ja saada aikaan keskustelua.

Kenelle

Tilaisuus soveltuu hyvin yritykselle, tiimin kehityspäivään, työ- tai projektiryhmälle suunnittelun tueksi, yrityksen hallitukselle, opiskelijoille tai tapahtumaan. Kaikille jotka kaipaavat uusia ideoita, haluavat ravistella omaa ajattelua ja katsoa tulevaisuuteen ennakkoluulottomasti uudesta näkökulmasta.

Tavoite

Tavoitteena on löytää uusia näkökulmia omaan työhön, tiimin tavoitteisiin, hankkeen tavoitteiden toteutumiseen, projektin suunnitteluun ja/tai oman osaamisen kehittämiseen.

Sisältö

Oivalluttajan teemat tulevat aina myynnin, markkinoinnin ja viestinnän maailmasta. Erityisesti strategisesta näkökulmasta. Mitä pitää tapahtua tänään, että pääsemme tavoittteeseen ensi vuonna tai viiden vuoden sisällä? Sisältö räätälöidään aina tilaajan tarpeen mukaan. Ehkä haasteenne on henkilöstön sitouttaminen toiminnan kehittämiseen tai se, että myynti tarvitsee lisää tukea markkinoinnista ja viestinnästä. Moni yllättyy, kun kuulee miten kumppaniverkostoa voidaan aktivoida tunnettuuden rakentamisessa ja tuloksen tekemisesssä. Tai joku haluaa luoda vahvan brändin joka mahdollistaa paremmat katteet. Ota yhteyttä niin kiteytetään sisältö yhdessä.

Toteutus

Tilaisuus voidaan toteuttaa dialogissa keskustellen, luentona tai työpajamuotoisena joko asiakkaan luona tai asiakkaan nimeämässä paikassa.

Tavoitteet ja tulokset

  • Tuote tai palvelu ei myy itse itseään. Tarvitaan aika paljon aivojumppaa, että myytävä hyödyke saadaan kaupalliseen muotoon niin, että asiakas tekee ostopäätöksen ja on tyytyväinen. Niin tyytyväinen, että pysyy asiakkaana ja suosittelee yritystä tuttavilleen.
  • Operatiivinen työ helpottuu, kun tiimillä on selkeä yhteinen päämäärä
  • Ryhmäytyminen ja parempi työmotivaatiota
  • Luottamuksen lisääntyminen, kun kaikki saavat kokea vaikuttavansa suunnitteluun ja päätöksentekoon
  • Johtaminen helpottuu, kun ryhmän jäsenet ottavat itse enemmän vastuuta työn toteutuksesta

Päivähinta 1290 € + alv. 24 %

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Oivalluttaja referenssit.