Haluatko erottua kilpailijoista? Kaipaatko apua brändin rakentamiseen? Olipa kyseessä henkilöbrändi, yritysbrändi tai tuotebrändi niin tämä päivä vie sinut pitkälle.

Teetkö nyt niitä asioita jotka vievät sinut kohti tavoitteita? Varaa aikaa ajattelulle, astu ulos omasta hiekkalaatikosta ja katsoa asioita uudesta näkökulmasta. Minun tavoite on haastaa ajattelua ja antaa askelmerkkejä jotka vievät sinut perille.

Kenelle

Brändipäivä sopii kaikille jotka haluavat, että heidät huomataan ja ketkä haluavat erottautua kilpailijoista. Kaikille jotka kaipaavat uusia näkökulmia, haluavat ravistella omaa ajattelua ja katsoa tulevaisuuteen ennakkoluulottomasti.

Brändipäivän sisältö

Brändipäivän tavoitteena on löytää brändin rakentamiseen uusia näkökulmia ja varmuutta. Brändipäivä koostuu neljästä aiheesta.

  • Nykytilanteen kartoitus – Toteutus ennen tapaamista
  • Selvitetään kilpailuedut – Tunnistetaan heikkoudet ja vahvuudet
  • Määritellään tavoitteet – Mistä tiedämme milloin olemme onnistuneet?
  • Brändin suojaus – käydään keskustelu tuotemerkin rekisteröinnistä
  • Määritellään strategia – Kuinka tavoitteet saavutetaan?
  • Suunnitelman laatiminen – Asiakas saa tapaamisen jälkeen kustannustehokkaan 1-6 kk suunnitelman strategian mukaisesti tavoitteiden täyttymiseksi.

Toteutus

Brändipäivä voidaan toteuttaa kasvotusten asiakkaan luona tai etänä Zoomissa.

Hinta

Brändipäivän hinta on 1290 €/päivä + alv. 24 %. Sisältää ennakkokartoituksen, kahden tunnin tapaamisen kasvotusten tai Zoomissa, brändipäivän materiaalit ja yhteenvedon päivän keskusteluista. Jos sinua kiinnostaa pidempi yhteistyö niin lue lisää täältä.

Ota yhteyttä!

Heidän tarinassa kasvumanageri on mukana.