Jokaisella päättäjällä, oli hän sitten yrityksessä, yhdistyksessä tai seurakunnassa, tulisi olla oma henkilökohtainen Kasvumanageri joka haastaa ajattelemaan toiminnan ja oman osaamisen kehittämistä uudesta näkökulmasta.  


Henkilökohtainen Kasvumanageri

Yrityksen toiminnan kehittäminen on pitkä prosessi ja jokainen päättäjä tekee työssään nopeita päätöksiä joka päivä. Työ on monta kertaa yksinäistä ja arjen kiireessä saattaa oma katsontakanta supistua aika kapeaksi. Ulkopuolinen puolueeton kanssa-ajattelija tuo näkökulmia eri aloilta hyvistä käytänteistä ja auttaa ajattelemaan toiminnan kehittämistä laatikon ulkopuolelta. Lue lisää.


Kasvumanageri ryhmille

Tulen mielelläni ravistelemaan ajattelua ja antamaan uusia näkökulmia toiminnan kehittämiseen. Varaa aika yrityksen hallitukselle tai  johtoryhmälle, koko henkilökunnalle, tiimille, opiskelija- tai jäsenryhmälle. Lue lisää.


Kasvumanageri todellakin lunasti lupauksensa vierellä kulkemisesta ja yhdessä tekemisestä!

Hyvin nopeasti löydettiin kehittämisen paikat yrityksellemme ja rakennettiin juuri meitä palveleva selkeä suunnitelma. Suunnitelma oli heti vietävissä käytännön toimenpiteiksi. Olemme saaneet asiantuntijuuden lisäksi paljon kannustusta ja yhdessä tekeminen on ollut innostavaa!”

Trigenda Oy, Salla Gummerus ja Heli Heino