Tarvitsetko apua yritys-, yhdistys- tai seuratoiminnan näkyvyyden kehittämisessä? Kaipaatko tukea markkinoinnin ja viestinnän strategisessa suunnittelussa vai operatiivisessa toteuttamisessa? Ehkä molemmissa? Lähden aina liikkeelle tarpeesta ja tavoitteista. Pyrin siihen, että kaikki suunnitelmat ovat tehokkaita ja tuloksellisia. Valjastetaan vain parhaat markkinointikeinot yrityksesi käyttöön ja rakennetaan parhaat mielikuvat tunnettuuden lisäämiseksi.

Näillä apua suunnitteluun:

Ehkä tarvitset apua myös toteutukseen:

Tilaa räätälöity koulutus omiin tarpeisiisi.

Ehkä sittenkin jotain muuta? Mikäli tarvitset graafikkoa, valokuvaajaa, videokuvaajaa, kotisivutekijää tai muuta markkinoinnin ammattilaista niin voin suositella verkostostani taitavia tekijöitä.

Ota yhteyttä, siitä päästään liikkeelle!


Asiakas kertoo

”Kasvumanageri todellakin lunasti lupauksensa vierellä kulkemisesta ja yhdessä tekemisestä! Hyvin nopeasti Outi löysi kehittämisen paikat yrityksemme markkinoinnissa ja rakensi juuri meitä palvelevan selkeän suunnitelman. Suunnitelma oli heti vietävissä käytännön toimenpiteiksi. Olemme saaneet asiantuntijuuden lisäksi paljon kannustusta ja yhdessä tekeminen on ollut innostavaa!”

Trigenda Oy

Salla Gummerus ja Heli Heino