Taidat olla uuden äärellä, koska olet löytänyt nettisivulleni. Oletko vasta perustanut yrityksen, lanseeraamassa uutta tuotetta, fuusioimassa kahta yritystä tai ottanut yrityksen ohjat sukupolven vaihdoksen jälkeen? Olipa tilanteesi, alasi tai yrityksen koko millainen hyvänsä niin olet oikeassa paikassa.

Pika-apu Zoomilla. Jos tarvitset apua nopeasti mieltäsi askarruttavaan kysymykseen niin lue lisää täältä ja varaa aika.

Brändipäivä sopii sinulle jos olet päättänyt pysyä maailman muutoksessa mukana ja haluat tietää mitkä ovat isoimmat kehittämisen paikat toiminnassasi. Lue lisää täältä.

Oma Kasvumanageri on vaihtoehtosi silloin, kun haluat rinnallesi kokeneen kanssa-ajattelijan joka on vähintään vuoden mukana kehittämässä yrityksen toimintaa. Lue lisää täältä.

Kumppaneiden kanssa tuotetut palvelut

  • Kasvun avaimet -paketti (sis. 5 kohtaamista) johdolle ja johtoryhmille johtamisen, markkinoinnin ja hyvinvoinnin teemoja kehittämisen tueksi. Lue lisää.
  • Klubit Boom Business Centerissä
  • Brändi.fi -paketti on yritykselle joka aikoo uudistaa kotisivuja ja haluaa varmistaa, että brändi rakennetaan vahvalle pohjalle. Kysy lisää!
  • Action -paketti on yrityksille jotka tarvitsevan kansainvälistä tasoa olevan brändivideon ja haluavat varmistaa, että se otetaan tehokkaasti käyttöön myynnin ja markkinoinnin tueksi. Kysy lisää!
  • Meidän Matkailu-Suomi -paketti tehostaa uusasiakashankintaa, asiakkaiden viihtyvyyttä ja jälkimarkkinointia. Huom! Kohdennettu matkailualalle. Lue lisää!
  • Lue kumppaneista lisää täältä.
Heidän tarinassa Kavumanageri on ollut mukana.

Kasvumanageri todellakin lunasti lupauksensa vierellä kulkemisesta ja yhdessä tekemisestä!

Hyvin nopeasti löydettiin kehittämisen paikat yrityksellemme ja rakennettiin juuri meitä palveleva selkeä suunnitelma. Suunnitelma oli heti vietävissä käytännön toimenpiteiksi. Olemme saaneet asiantuntijuuden lisäksi paljon kannustusta ja yhdessä tekeminen on ollut innostavaa!”

Trigenda Oy, Salla Gummerus ja Heli Heino