Kasvumanageri markkinointi1) Oma markkinointipäällikkö

Onko sinulla tuote tai palvelu josta haluaisit koko maailman tietävän? Haluatko kertoa tuotteestasi, ohjata kiinnostuneet asiakkaat tekemään ostopäätöksen? Haluatko pitää asiakkaistasi niin hyvää huolta että he tulevat ostamaan uudestaankin ja suosittelevat sinua ystävilleen? Haluatko enemmän näkyvyyttä somessa? Oletko uusimassa nettisivuja, mutta et tiedä mitä sinne pitäisi laittaa? Kaipaatko yrityksen arkeen mukaan markkinointi-ihmistä, mutta et halua palkata kokopäiväistä ihmistä tehtävään? Jos vastasit kyllä niin tutustu Oma markkinointipäällikkö -palveluun.

2) Koulutuspalvelut

Tilaa räätälöity koulutus  yrityksen hallitukselle tai  johtoryhmälle, tiimille, opiskelija- tai jäsenryhmälle tai sille ihan parhaalle. Sinulle itsellesi.

Ota yhteyttä, siitä päästään liikkeelle!

Puuttuuko sinulta logo, graafinen ilme, nettisivut tms?

Mikäli tarvitset graafikkoa, valokuvaajaa, videokuvaajaa, kotisivutekijää tai muuta ammattilaista niin voin suositella verkostostani taitavia tekijöitä.


Asiakas kertoo

”Kasvumanageri todellakin lunasti lupauksensa vierellä kulkemisesta ja yhdessä tekemisestä! Hyvin nopeasti Outi löysi kehittämisen paikat yrityksemme markkinoinnissa ja rakensi juuri meitä palvelevan selkeän suunnitelman. Suunnitelma oli heti vietävissä käytännön toimenpiteiksi. Olemme saaneet asiantuntijuuden lisäksi paljon kannustusta ja yhdessä tekeminen on ollut innostavaa!”

Trigenda Oy

Salla Gummerus ja Heli Heino