Jokaisella yrityksellä on erilainen nykytilanne ja erilaiset tavoitteet. Siksi niihin ei ole olemassa yhtä oikeaa ratkaisua. 


Workshopissa viedään ajattelua eteenpäin

Markkinoinnin workshop on tehoistunto jossa katostaan missä ollaan nyt, mihin ollaan menossa ja miten sinne päästään. Tuuletetaan ajatuksia ja mietitään voisiko asioita tehdä toisin. Sisällön määrää sinun yrityksen tarpeet.

Workshop soveltuu SEKÄ pienille/uusille yrityksille jotka kaipaavat vahvempaa strategista otetta markkinointiin ETTÄ isoille, jo pidempää toimiville yrityksille jotka ovat kasvunälkäisiä ja innokkaita kuulemaan uusia ideoita miten toimintaa voisi kehittää vielä pidemmälle. Lue lisää.


Haluatko rinnallesi kanssa-ajattelijan?

Yrityksen toiminnan kehittäminen on pitkä prosessi. Mitä kovempia tuloksia haluat sitä tärkeämpää on yhdenmukainen brändin rakentaminen, lupaukset täyttävä uusasiakashankinta ja sitouttava asiakassuhdemarkkinointi. Puhumattakaan, että mukaan otetaan henkilöston hyvinvointi ja ketävien kumppanuuksien rakentaminen.

Olen saanut parhaat tulokset asiakkaideni kanssa silloin, kun yhteistyö on kestänyt 12 kk.  Kumppaniohjelma sopii parhaiten PK- ja isoihin yrityksiin sillä yrityksellä olisi hyvä olla henkilövahvuuksia operatiivisen markkinointityön toteuttamiseen. Lue lisää.


Koulutus- ja konsultointipalvelut

Tulen mielelläni ravistelemaan ajattelua ja antamaan uusia näkökulmia toiminnan kehittämiseen. Varaa aika yrityksen hallitukselle tai  johtoryhmälle, koko henkilökunnalle, tiimille, opiskelija- tai jäsenryhmälle. Lue lisää.


Puuttuuko sinulta logo, graafinen ilme, nettisivut tms?

Mikäli tarvitset graafikkoa, valokuvaajaa, videokuvaajaa, kotisivutekijää tai muuta ammattilaista niin voin suositella verkostostani supertaitavia yrittäjiä.

Kasvumanageri todellakin lunasti lupauksensa vierellä kulkemisesta ja yhdessä tekemisestä! Hyvin nopeasti Outi löysi kehittämisen paikat yrityksemme markkinoinnissa ja rakensi juuri meitä palvelevan selkeän suunnitelman. Suunnitelma oli heti vietävissä käytännön toimenpiteiksi. Olemme saaneet asiantuntijuuden lisäksi paljon kannustusta ja yhdessä tekeminen on ollut innostavaa!”
Trigenda Oy
Salla Gummerus ja Heli Heino