Jokaisella yrityksellä on erilainen nykytilanne ja erilaiset tavoitteet. Siksi niihin ei ole yhtä oikeaa ratkaisua. Voit valita tarpeesi mukaan kertaluontoisen workshopin, kumppanuusmuotoisen Oma markkinointipäällikkö -palvelun ja koulutuspalvelut. Mikä sopii sinulle parhaiten?


Markkinoinnin workshop

Markkinoinnin workshop on kahden tai kolmen tunnin mittainen boostaus jossa tuuletetaan ajatuksia ja mietitään asioita uudesta näkökulmasta. Sisällön määrää sinun tarpeet. Lue lisää.


Oma markkinointipäällikkö

Markkinointi ei ole taikasana jolla saadaan asiat muutettua hetkessä. Brändin rakentaminen, uusasiakashankinta ja asiakassuhdemarkkinointi vaatii pitkäjänteistä työtä; ideointia, toteuttamista ja seurantaa. Oma markkinointipäällikkö -palvelu on oikea ratkaisu silloin kun omat resurssit eivät riitä.  Lue lisää.


Koulutus- ja konsultointipalvelut

Tulen mielelläni ravistelemaan ajattelua ja antamaan uusia näkökulmia toiminnan kehittämiseen. Varaa aika yrityksen hallitukselle tai  johtoryhmälle, tiimille, opiskelija- tai jäsenryhmälle tai sille ihan parhaalle. Sinulle itsellesi. Lue lisää.


Puuttuuko sinulta logo, graafinen ilme, nettisivut tms?

Mikäli tarvitset graafikkoa, valokuvaajaa, videokuvaajaa, kotisivutekijää tai muuta ammattilaista niin voin suositella verkostostani taitavia tekijöitä.

 

Kasvumanageri todellakin lunasti lupauksensa vierellä kulkemisesta ja yhdessä tekemisestä! Hyvin nopeasti Outi löysi kehittämisen paikat yrityksemme markkinoinnissa ja rakensi juuri meitä palvelevan selkeän suunnitelman. Suunnitelma oli heti vietävissä käytännön toimenpiteiksi. Olemme saaneet asiantuntijuuden lisäksi paljon kannustusta ja yhdessä tekeminen on ollut innostavaa!”
Trigenda Oy
Salla Gummerus ja Heli Heino