”Yrityksen kehittäminen on prosessi jossa hyvät tulokset vaativat rohkeita päätöksiä ja paljon tekoja. Siksi jokaisen toimitusjohtajan ja yrittäjän tulisi koota ympärilleen bränditiimi jonka kanssa voi rakentaa menestystarinaa yhdessä.”

Miten menestystarina syntyy

Hyvä tuote ei aina riitä. Menestyvä brändi vaatii toteutuakseen rautaisen strategian ja kustannustehokkaan suunnitelman. Kasvumanagerin vahvuus on pitkässä käytännön kokemuksessa myynnin ja markkinoinnin parissa. Ajattelua haastavat kysymykset auttavat asiakasta näkemään oman yrityksen ja toimialan uusin silmin. Kasvumanagerin ja asiakkaan verkosto on tärkeässä roolissa sillä eri sidosryhmät ovat avainasemassa menestystarinan rakentamisessa.

Miksi

Maailma ympärillä muuttuu ja se heijastuu monella tavalla eri aloille ja yrityksiin. Kasvumanageri työskentelee yritysten kanssa jotka haluavat pysyä muuttuvan maailman menossa mukana. Kasvumanageri antaa toimitusjohtajalle/yrittäjälle markkinoinnin, viestinnän ja myynnin työkaluja muutoksen johtamiseen. Yhteistyön tavoitteena on rakentaa asiakkaalle oma kasvutiimi jonka kanssa hän voi toimia sujuvasti aina jatkossa.

Brändin rakentamiseen pitää varata aikaa

Muutos on aina prosessi. Siksi parhaaseen lopputulokseen päästään, kun yhteistyö kestää vuoden ja pidempään. Voit itse valita tapaamisten määrän sen mukaan kuinka isoja tuloksia olet hakemassa.

Hinta

195 € – 1490 € / kuukausi. Sopimusaika 12 kk. Hintoihin lisätään alv. 24 %. Laskutus sovittavissa 1-6 erässä.

Räätälöityyn palveluun kuuluu:

  • Tapaamiset jotka pidetään 2-8 kertaa vuodessa sopimuksesta riippuen. Mitä useammin pysähdymme ideoimaan, sitä syvemmälle pääsemme. Seuraamme tuloksia, katsomme missä on onnistuttu ja suunnittelemme miten jatketaan eteenpäin. Palaverit pidetään joko verkon kautta Zoomissa tai asiakkaan luona.
  • Et ole yksin vaan Kasvumanageri auttaa suunnitelmien jalkauttamisessa koko sopimuskauden ajan.
  • Yhteistyön yksi tavoite on rakentaa sinun työn tueksi osaava kasvutiimi jotta pärjäät senkin jälkeen, kun sopimus loppuu.
  • Kasvustrategian laatiminen tavoitteiden pohjalta. Tuloksia seurataan tiiviisti.
  • Oma Kasvumanageri. Panostamme koko sydämellä asiakkaan yrityksen/projektin/hankkeen kokonaisvaltaiseen ja pitkäjänteiseen kehittämiseen. Annamme puolueettoman tuen päätöksen tekoon ja vuosien aikana kerääntyneen osaamisen kasvun suunnitteluun.
  • Henkilökohtainen tiedustelija. Sinä voit keskittyä rauhassa yrityksen, organisaation, tiimin tai projektin pyörittämiseen. Seuraamme aktiivisesti mitä maailmalla tapahtuu ja tuon trendit päätöksenteon tueksi.
  • Kasvuhaluisten yrittäjien ja yhteisöjen verkosto. Kaikki laajan verkostoni toimijat ovat toisilleen potentiaalisia asiakkaita ja/tai kumppaneita. Kohtautan heitä aktiivisesti keskenään.
Kasvumanagerin asiakkaat ovat monipuolisesti kaikilta aloilta. B2B, B2G ja B2C yrityksiä. Pienimmät asiakkaat ovat yksinyrittäjiä ja isoimmat asiakkaat kansainvälisesti toimivia suuryrityksiä. Lue referensseistä lisää.

Enkä sittenkin jotain muuta? Lue Kasvumanagerin palveluista lisää täältä.