Kasvumanageri on kasvun manageri

Joko tiedät miksi Kasvumanageri on perustettu? Voimme kertoa pari hyvää syytä miksi jokainen yritys tarvitsee oman managerin.

Apua päätöksen tekoon

Ennen yrityksen perustamista Outi Syrjälahti huomasi palkkatöissä ollessaan, että joskus olisi ollut tarvetta saada apua puolueettomalta asiantuntijalta joka osaisi punnita erilaisia vaihtoehtoja ilman lisämyynnin kiilto silmissä. Sellaista ei koskaan ollut saatavilla. Esim. isoja tietokantauudistuksia varten pystyi kysymään apua vain palveluntoimittajilta ja jokainen tietää mitä vastaukset olivat. Tietysti kaikki suosittelivat aina omia tuotteitaan. Ja kertomattakin tiedät miten niissä usein kävi. Rahat meni, mutta lopputulos ei ollut sitä mitä tilattiin.

Jokainen yritys tarvitsee oman Kasvumanagerin, koska meidän tärkein tehtävä on olla puolueeton kanssa-ajattelija joka antaa tietoa, näkemystä ja vaihtoehtoja päätöksenteon tueksi. Tekeminen on harkittua, suunnitelmallista ja tavoitteellista. Lopputuloksena säästyy aikaa ja rahaa.

Miksi vain artisteilla ja urheilijoilla on omat managerit?

Siinä vaiheessa, kun urheilija tai artisti ottaa oman managerin on jo selvää, että hän on hyvä siinä mitä tekee. Tarvitaan isompi vaihde silmään. Miksi sitten yrittäjillä ei ole omaa manageria vaan he yrittävät sinnitellä kaupallisuuden viidakossa omin avuin.

Kasvumanagerin pääajatuksena on, että asiakasyritys saa keskittyä siihen missä se on maailman paras ja Kasvumanageri auttaa kaupallistamiseen liittyvissä haasteissa. Kasvumanageri ei kuitenkaan tee päätöksiä asiakkaan puolesta eikä tarjoa päälle liimattuja geneerisiä ratkaisuja. Jokainen asiakas on uniikki ja ratkaisut räätälöidään jokaiselle asiakkaalle erikseen.

Kasvumanageri on olemassa ihmisiä varten; yrittäjiä, johtajia, asiakkaita, sidosryhmiä, työntekijöitä ja ohikulkijoita varten. Kasvumanageri haluaa olla mukana kehittämässä suomalaista työelämää ja kohtauttaa ihmisiä. Meillä on suomalaisissa yrityksissä upeaa osaamista ja Kasvumanageri haluaa näyttää sen osaamisen koko maailmalle. Jokainen yritys tarvitsee oman Kasvumanagerin, koska meidän tärkein tehtävä on nostaa asiakasyritys jalustalle.

Kuka tarvitsee Kasvumanageria?

Kuka sitten tarvitsee Kasvumanageria? Olemme joskus törmänneet ajatteluun, että potentiaalinen asiakasyritys ei halua kasvaa ja kokee kaiken olevan nyt ihan ok. Me ajattelemme, että maailma muuttuu kokoajan ja jokaisen yrityksen tulee pysyä muutoksessa mukana. Monesti kasvu tarkoittaa siis sitä, että tehdään asioita järkevämmin ja harkitummin. Tehdään vähemmän, mutta saavutetaan enemmän. Tehdään asioita laadukkaammin. Lopetetaan säätäminen ja hösöttäminen.

Kasvumanagerilla on yli 20 vuoden kokemus kaupallisesta yrityselämästä. Markkinointi, myynti, strategia, digi, some, brändi, tavoitteet, mittarit, visio, missio ja arvot ovat luontainen osa jokaista työpäivää ja ajattelua. Kasvumanagerin rooli on sopivassa suhteessa opettajaa, mentoria, valmentajaa ja sparraajaa. Jokaisen asiakkaan tavoitteet, osaamistaso ja tarve määrittävät kulloisenkin roolin. On hienoa, että voimme auttaa muita toteuttamaan heidän unelmia.

Rakastamme kaikkea uutta. Kasvumanageri on yrityksenä pieni ja ketterä, mutta kumppaniverkoston ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme lähes mitä vain. Jokainen kumppanimme on itsenäinen yrittäjä. Oman alansa huippuosaaja. Haaveilemmekin yhdessä isosta asiakkaasta joka tarvitsisi koko verkoston osaamista. Sellainen voisi olla esimerkiksi uusi ravintolakonsepti jossa lähdetään liikkeelle ihan nollasta.

Kasvumanageri on perustettu auttamaan yrittäjiä ja johtajia. Kasvumanagerin on yrittäjien ja johtajien manageri. Meidän missiomme on nostaa esiin suomalaista osaamista ja suomalaisia yrityksiä. Meidän erityisvahvuus on ihmisten kohtauttaminen.

Käy katsomassa millaisissa tarinoissa olemme mukana. Asiakasreferenssejä täällä.

Jokainen yritys tarvitsee oman Kasvumanagerin.

Vastaa