Etsimme huippuosaajia Kasvumanagerin ekosysteemiin

Oletko graafikko, valokuvaaja, koodaaja, sisällöntuottaja, videokuvaaja, tapahtumatuottaja, somistaja, sisustaja, someguru tai jokin muu huippuammattilainen joka voi omalla osaamisella auttaa suomalaisia yrityksiä, organisaatioita, yhdistyksiä ja seuroja erottautumaan vahvemmin? Haluatko liittyä Kasvumanagerin ekosysteemiin?

Etsimme jatkuvasti Kasvumanagerin ekosysteemiin monenlaisia lahjakkaita ja luovia tekijöitä. Jos olet kokopäiväinen tai sivutoiminen yrittäjä, mutta oman osaamisen myynti ja markkinointi ei ole vahvuuksiasi niin laita sähköpostia outi (a) kasvumanageri.fi ja kerro itsestäsi. Mikä on supervoimasi? Mikä tekee sinusta uniikin? Lähetä esittely itsestäsi ja työnäytteitä.

Kasvumanagerin ekosysteemissä on useita kymmeniä huippuosaajia. He ovat suomalaisia itsenäisiä yrittäjiä jotka haluavat tehdä töitä omien vahvuuksien parissa. Asiakkaamme kaipaavat jatkuvasti uusia keinoja tuoda omaa toimintaa esiin ja erottautua kilpailijoista. Yhdessä me voimme heitä auttaa.

Outi Syrjälahti
Kasvumanageri®
p. 040 591 2033
outi@kasvumanageri.fi

Jos haluat tietää mitä Kasvumanageri tekee niin lue täältä mikä Kasvumanagerin rooli on ekosysteemissä.

Vastaa