Hyvää kannattaa odottaa

Kasvumanagerin graafinen ilme odotti kolme ja puoli vuotta ahaa-elämystä joka tuli vihdoin pari viikkoa sitten. Tiesin koko tämän ajan, että haluan löytää jonkun taiteilijan, jonka tyyliin rakastun ja tarinan joka kuvaa Kasvumanagerin asiakkaille tuottamaa lisäarvoa.

1. askel – graafinen ilme

Kävin kesällä Joutsan Haihatus -taidenäyttelyssä jossa törmäsin Jari Johanneksen upeisiin grafiikka teoksiin. Ostimme yhden Jarin julisteen kotiin tuliaisiksi ja olen ihaillut sitä lähes päivittäin tyttäreni seinällä. Koen tärkeäksi tukea pieniä yrityksiä ja haluan nostaa heidän osaamista esiin.

2- askel – tarina

Olin kuullut tarinan kahdesta kivenhakkaajasta jo vuosia sitten, mutta tänä syksynä se pelmahti uudestaan eteeni, kun eräs asiakas halusi haastaa minun ajattelua Kasvumanagerin sloganista. Asiakas oli siis huomannut, ettei Kasvumanagerilla ole slogania ja ehdotti, että se voisi olla esim. ”Suomen innostavin kasvun valmentaja”. Se tuntui turhan mahtipontiselta aluksi, mutta kun olin saanut pyyhittyä suomalaisille tyypillisen vaatimattomuuden taka-alalle niin lause alkoi näyttämään hyvältä. Sitä minä tosiaan teen; innostan yrityksiä ja organisaatioita löytämään omat vahvuudet ja kertomaan ne myös muille. Asiakkaan silmissä syntyy innostuksen kipinät ja tiedätte varmaan, ettei sellaista luonnonvoimaa pysäytä mikään eikä kukaan. Markkinointi, viestintä ja myynti ovat paljon helpompia suunnitella, johtaa ja toteuttaa, kun kaikki sidosryhmät tiedostavat miksi sitä tehdään. *

3. askel – AHAA-elämys

Upea graafinen ilme yhdistettynä ajatuksia herättävään taustarinaan – ja niin se ajatus syntyi. Annoin taiteilijalle täysin vapaat kädet tarinan visualisoimiseen ja lopputulos on tyrmäävän upea.

Käykää ensi kesänä Haihatus -näyttelyssä ja seuratkaa Jari Johanneksen taiteilijauraa. Kunka monta eroavaisuutta löydät kuvasta kahden kivenhakkaajan välillä?

*Jos joku ajattelee tässä kohtaa, että töitä tehdään rahan vuoksi niin ihan ok. Ehkä sinunkin työllesi voisi löytyä jokin isompi inspiraation lähde. Jos et keksi mikä se on niin ota yhteyttä.

”Instead of thinking outside the box, get rid of the box.”

Vastaa