Niin universumi vastaa kuin sille huutaa

Kirjoitin Facebook -sivulleni 8.1.2018 tällaisen tekstin ”Pääsisinpä tänä vuonna suunnittelemaan ja toteuttamaan yhden ison lanseerauskampanjan.” ja tekstin kylkeen latasin alla olevan kuvan. Ja kuinka kävikään….

Kasvumanagerin toive universumille LANSEERAUS

Kaksi päivää postauksen jälkeen olen Skypessä Margit Vanha-ahon, yhden kovimmista kovimman tuotteistajagurun, kanssa. Kaiken muun asian lomassa saamme saman idean; meidän pitää tuotteistaa yhteinen valmennuspäivä. Molemmat ovat yhtä mieltä siitä että kohderyhmänä on yrittäjät ja punaiseksi langaksi päivään rajataan sähköinen liiketoiminta. Prosessi laitettiin liikkeelle eikä sitä pysäyttänyt enää mikään…

Kaksi viikkoa ja useita Skype-puheluita myöhemmin meillä on valmennuspaikka varattuna, hinta (220 €/hlö + alv, 24 %) ja aikataulu (8.3.2018) päätetty, esite, nettisivu, sähköinen ilmoittautumislomake ja Facebook -tapahtuma valmiina sekä tämä blogikirjoitus aiheesta.

Ensi viikolla aiomme venyttää omia mukavuusalueen rajojamme. Teemme valmennuksesta videon. Käsikirjoitusta ei ole vielä tehty, mutta luotamme, että se sieltä tulee. Ennemmin tai myöhemmin.

En siis pelkästään päässyt suunnittelemaan ja toteuttamaan lanseerauskampanjaa vaan pääsin tuotteistamaan OMAA valmennuspäivää ja miettimään sen lanseerausmarkkinointia. Koko tämä kuvio käy oppikirjaesimerkkinä valmennuspäivämme sisältöön. Ja kunhan pilotti on toteutettu niin pääsemme lisäämään volyymiä ja kentien avaamaan sen verkkokaupankin josta valmennukset voi jatkossa ostaa suoraan.

Nyt vaan verkot vesille. Myynti voi alkaa. Tervetuloa sähköistämään liiketoimintaa!

Artikkelin kuva: Siiri Syrjälahti (Neiti kasi veen koulumatkakuvitusta)

One thought on “Niin universumi vastaa kuin sille huutaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s