Se joka ei uskalla edes yrittää ei juo lopussa shampanjaa.

Voiko uutta synnyttää ilman riskiä?

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä työskentelin reilut neljä vuotta Tiimiakatemia Globalissa viestintäpäällikkönä. Pieni yksityinen koulutusfirma verkostoineen on täynnä huippuosaamista tiimivalmentamisen ja valmentavan johtamisen näkökulmasta, mutta mitä tuli meidän IT-osaamiseen niin tietotaidon määrällä ei pääse kehumaan. Tämän hetken yksi kuuma trendi koulutusalalla on kaikki ”digijutut”. Kaikki oppiminen pitäisi työntää verkkoon ja mitä isot edellä sitä pienet perässä. Meilläkin oli haaveissa oma interaktiivinen verkkoalusta joka palvelisi koko kansainvälistä tiimivalmentajien verkostoa. Oli kuitenkin aika vaikea paikka lähteä kilpailuttamaan palveluntarjoajia, kun ei edes tiedetty mitä pitää kysyä. Toki meistä kaikki osasivat kertoa mitä halusimme, mutta yhteisymmärrys meidän ja IT-asiantuntijoiden välillä tuntui välillä olevan aika vähäistä. Oman haasteensa mukaan toi myös vastausten kirjo. Riippui aina keneltä kysyi neuvoa niin kaikki antoivat eri vastauksen ja suosittelivat (luonnollisesti) vain oman firman tuotetta/palvelua. Eri vaihtoehtojen pohtiminen vei paljon työaikaa ja lopullinen päätös tehtiin mutu-tuntumalla.

Tämä on yksi syy miksi päädyin yrittäjäksi. Haluan olla asiakkaalleni se puolueeton kumppani joka etsii varmasti sen parhaan ja kustannustehokkaimmat ratkaisun oli kyse mistä tahansa markkinointiin tai markkinointiviestintään liittyvästä asiasta.

Se, juodaanko Tiimiakatemia Undergroundin kunniaksi shampanjaa jää nähtäväksi. Käykää tutustumassa uuteen, viikko sitten avattuun nettialustaan. Kirjoittajat ovat Suomen parhaita tiimivalmentajia ja alan asiantuntijoita.


TESTAA KASVUMANAGERIA ILMAN RISKIÄ 

Käydään yhdessä läpi yrityksesi koko markkinointiviestintä laatimani kartoituslomakkeen pohjalta. Keskustelun päätteeksi saat kirjallisen raportin josta näet kohdat jotka vaativat kuntoon laittamista. Mikäli olet tyytymätön päivän lopputulokseen niin lupaan repiä laskun kirjallista reklamaatiota vastaan.

Soita ja kysy tarjous ja sovitaan tapaaminen!


P.S. Kävin pari viikkoa sitten Learning Hubin (Mukamas ja Kuvitellen) visuaalisen fasilitoinnin koulutuspäivässä. Tämän artikkelin pääkuvassa näette vilahduksen minun taiteilijan lahjoistani. Piirustelu on mukavaa hommaa. Täytyy kuitenkin jatkaa vielä harjoittelua.

Vastaa