Myös yritykset tarvitsevat oman managerin

Oma manageri ei ole vain artistien ja urheilijoiden yksinoikeus.

Aina ei riitä, että yrittäjän oma ammattiosaaminen on  huippuluokkaa. Tekemistä on paljon ja usein markkinointi on se mikä jää vähimmälle huomiolle, koska se mielletään omaksi ”epämukavuusalueeksi”. Monessa yrityksessä markkinointi mielletään vain kuluksi vaikka se pitäisi ajatella investointina.

Markkinointia saatetaan ajatella monesti niin isona kokonaisuutena ettei tiedetä mistäpäin asiaa lähdetään purkamaan. Aika monta asiaa on nimittäin mietittävänä jotta yrityksen viesti on selkeä ja ennen kaikkea sellainen minkä asiakaskin ymmärtää ja haluaa ostaa. Vaikka sinulla olisi kuinka hyvä tuote joka mielestäsi sopii kaikille niin silti pitää valita oikea viesti oikealle kohderyhmälle. Ja tietysti se oikea kanava.

Mitä pienemmät resurssit yritystoiminnalla on, sitä tarkemmin niiden käyttö täytyy miettiä. Markkinoinnissa väärin käytetty resurssi tarkoittaa, että viesti häviää kuin pieru Saharaan, kukaan ei ymmärrä mitä yritys tekee ja työntekijöiden voimavarat loppuu. Moni yrittäjä kaipaa apua juuri markkinointiin, mutta yrityksellä ei ole välttämättä varaa palkata kokopäiväistä markkinointi-ihmistä. Monesti on myös arvokasta, että joku katsoo toimintaa ”ulkopuolisen silmin” ja antaa kehittämisideoita sitä kautta.

Kuinka voin auttaa?

Olen tarkkaillut maailmaa 17 vuotta markkinointiviestinnän lasit silmillä ja rakastan wau-elämyksiä. Hyvä yritystarina tai yksittäinen tarkkaan harkittu yksityiskohta saa aina hymyn huulille. Kasvumanageri on olemassa vain ja ainoastaan kasvattaakseen asiakkaansa liiketoimintaa. Pieni toimija on nopea ja edullinen kumppani, koska kiinteät kulut on minimoitu.

Tulen mielelläni juttelemaan kahvikupin ääreen ja visioimaan millaisia kasvuideoita keksimme yrityksellesi.

Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Vastaa